hva-er-cmu2

Coach Mentor Utdannelsen er en 9 måneders utdannelse hvor du lærer å løfte deg selv og andre 

sånn at du (og de) kan leve det livet du alltid har ønsket deg 

Coach Mentor Utdannelsen er en 9 måneders utdanning som hjelper deg steg for steg å skape det livet du ønsker deg. Du lærer alle redskapene og verktøyene du trenger for å kunne skape nærende og kjærlige relasjoner, skape drømmejobben, få bedre økonomi og løfte alle områder av livet ditt. Du lærer verdenskjente coaching redskaper og verktøy som setter deg I stand til å jobbe som coach etter endt utdannelse.

De tidligere deltakerne er forteller om magiske forandringer. Du kan høre deres erfaringer og skjønne tilbakemeldinger her: Ekteskap har blitt reddet, relasjoner har blitt forbedret, drømmer og ønsker har blitt realisert. Det å lære å coache seg selv, få mot til å være den du er, få kunnskapen og redskapene til å leve det livet du ønsker er nærmere enn du tror. Det er mulig for deg også. Hvis du ønsker hjelp til å løfte livet ditt. Hvis du har lyst å lære hvordan du kan skape den forandringen du ønsker og lære hvordan du kan hjelpe andre på samme måte, så kan du sikre deg en av de ledige plassene.

 

Gi deg selv en utdannelse som forandrer ditt liv.
Lær å løfte deg selv og ditt liv og lær hvordan du kan du hjelpe andre å gjøre det samme

 

HVORDAN FOREGÅR DET?

 
9 MODULER
Vi møtes fysisk en gang I måneden fra 9.00-16.00
På hver modul har vi ulike fokusområder og du lærer alt jeg kan, som jeg selv har brukt utallige penger og mange år på å tilegne meg, får du på 9 måneder. Du får et compendium med notater til hver samling. Her lærer du hvordan du steg for steg hvordan du selv kan skape de forandringene du ønsker I ditt liv og så får du coachingredskaper og verktøy slik at du blir I stand til å coache andre mennesker.

ONLINE UNDERVISNING – undervisning på nett mellom modulene
Mellom hver modul har vi online undervisning som foregår ved at jeg deler en læringsvideo med deg som du kan se når det passer for deg. Denne undervisningen blir det mulighet for å stille spørsmål til og komme med kommentarer på inne på vår lukkede facebookgruppe. Du har tilgang til disse videoene alle 9 månendene. Hver undervisningsvideo kommer med enkle steg for steg øvelser og oppgaver som du lett kan integrere I ditt eget liv.

Det krever ikke mye teoretisk arbeid, men en praktisk utprøving av nye tanker og åpenhet overfor å ta ansvar for eget liv og skape de resultatene man ønsker seg. Definisjonen på læring er «relativt varig atferdsendring» så det handler om å prøve ut det du lærer og integrere det i ditt liv, i din måte å være i livet på . På den måten lærer du ved å utprøve og utdannelsen blir en «walt the talkt» utdannelse. Mange snakker og har gode ideer, men hvis vi ikke evner å leve det,skjer det ingen forandring. 

ONLINE GRUPPE PÅ FACEBOOK
Noe av det jeg selv har savnet mest I min prosess er en nær og tett oppfølging. Derfor har vi en lukket facebook gruppe på facebook, hvor vi møtes online mellom modulene. Her heier vi på hverandre stillers spørsmål og får feedback hvis vi opplever motstand. Det er virkelig en uvurderlig hjelp. Bare dette nettverktet alene vil hjelpe deg på en mate du ikke trodde var mulig. Du får hjelp og støtte til det du trenger hjelp til

COACHING
Du får 3 online Q and A webinar hvor du kan stille spørsmål og få svar på dine utfordringer underveis. Vi trener også coaching med hverandre, så du får superfin mulighet bade til å lære coaching og få coaching av dine medstudenter.

OPPGAVER OG ØVERSLER
Du får enkle enkle oppgaver og øvelser I løpet av året som er spesialdesignet til å ta deg raskt og enkelt videre I din prosess.
 

KURSINNHOLD

Hele utdannelsen er bygget opp med 9 moduler som hver I sær tar for seg viktige deler både av din egen utvikling og læring og hva coaching er, hvordan det virker, hvordan du kan bruke det I ditt liv og etterhvert med andre mennesker. Du får de beste coachingverktøy som virkelig løfter og hjelper andre å skape forandring. Den beste coachen er etter min mening den som har gått veien selv og skapt resultater I sitt liv. Så når du selv har skapt resultater og lært coachingverktøyene og modellene og trent på det, så er du I stand til å coache andre. Jeg gleder meg virkelig utrolig mye til å dele alt det jeg kan med deg.

Du kan se innholdet I de ulike modulene her

Klikk på figuren under for å se innholdet I de ulike modulene:

  mod1mod2mod3mod4
  mod5mod7mod8mod9  

 

CMU er en 9 måneders utdanning hvor det eneste faste er en dag I måneden. Ellers star du fritt til å jobbe I ditt eget tempo når det passer deg. Vi starter opp i slutten av Oktober 2018 (29 oktober Bryne og 31 oktober Oslo) og siste Modul med sertifisering er juni 2019.

Onlineundervisningen blir lagt opp I facebook gruppen imellom modulene.


 
Klikk her for å se datoene for de ulike Modulene

JEG HJELPER DEG HELE VEIENJeg har satt opp en struktur på CMU som hjelper deg å skape det livet du ønsker å leve og som viser deg hvordan du kan hjelpe andre å gjøre det samme