hva-er-cmu2

Coach Mentor Utdannelsen er en utdannelse hvor du får hjelp til å nå dine ønsker og drømmer og slik at du kan løfte deg selv og andre 

sånn at du (og de) kan leve det livet du alltid har ønsket deg 

Coach Mentor Utdannelsen er en utdanning som hjelper deg steg for steg å skape det livet du ønsker deg. Du får hjelp til å nå dine ønsker og drømmer og blir trent i å coache andre på en måte som skaper forandring i deres liv. Du blir trygg i coachingrollen og lærer å være tilstede med den du coacher på en måte som skaper indre trasformasjon i den andre. Du får verdenskjente coaching redskaper og verktøy som setter deg I stand til å jobbe som coach etter utdannelsen.

De tidligere deltakerne er forteller om magiske forandringer. Du kan høre deres erfaringer og skjønne tilbakemeldinger her: De har satt etterlengtete drømmer ut i livet på veldig kort tid underveis i utdannelsen. De har nådd de mål og ønsker de har drømt om i åresvis. Når du lærer coaching, så innebærer det å lære å coache deg selv, få støtte på veien til å nå dine drømmer og ønsker. Denne utdannelsen skiller seg fra andre fordi vi faktisk hjelper deg til å nå dine drømmer og skape de forandringene du ønsker deg på kort tid.

Det er du som må gå veien, men du har et støtteapperat og en mentor som støtter og bakker deg opp hundre prosent. Det gjør at du kan ta dine steg i trygghet på at du er på rett vei, få hjelp til å korrigere hvis du kommer ut av kurs. Tidligere deltakere har realisert drømmer de har hatt i magen i åresvis, fått ryddet i relasjoner som har skadet deres selvtillit og fått mot til å søke den jobben de har ønsker hele livet. 

Hvis du er klar for en forandring, hvis du har noen drømmer og ønsker du ikke har kommet i mål med, så er utdannelsen for deg. Her får du hjelp til å nå dine mål, sette dine drømmer ut i lvet og skape de forandringene du ønsker og nyte din nye livssituasjon. Når du kommer dit, så har du lært så enormt mye som du kan så kan dele til de du ønsker å løfte og inspirere på din måte, med din erfaring og din transformasjon

Hvis du har lyst å lære hvordan du kan skape den forandringen du ønsker og lære hvordan du kan hjelpe andre på samme måte, så kan du sikre deg en av de ledige plassene.

 

Gi deg selv en utdannelse som hjelper deg å nå dine drømmer, ønsker og mål og løfte ditt liv 
Lær coaching og få det ultimate verktøy til å løfte andre og hjelpe dem å nå sine drømmer og mål og skape de forandringene de ønsker

 

HVORDAN FOREGÅR DET?

 
9 MODULER
Vi har 9 moduler med læring og øvelse på coaching for hver modul
På hver modul har vi ulike fokusområder og du lærer alt jeg kan, som jeg selv har brukt utallige penger og mange år på å tilegne meg. Du får et compendium med notater til hver samling. Her lærer du hvordan du steg for steg hvordan du selv kan skape de forandringene du ønsker I ditt liv og så får du coachingredskaper og verktøy slik at du blir I stand til å coache andre mennesker.

ONLINE UNDERVISNING – undervisning på nett mellom modulene
Mellom hver modul har vi online undervisning som foregår ved at jeg deler en læringsvideo med deg som du kan se når det passer for deg. Denne undervisningen blir det mulighet for å stille spørsmål til og komme med kommentarer på inne på vår lukkede facebookgruppe. Hver undervisningsvideo kommer med enkle steg for steg øvelser og oppgaver som du lett kan integrere I ditt eget liv.

Det krever ikke mye teoretisk arbeid, men en praktisk utprøving av nye tanker og åpenhet overfor å ta ansvar for eget liv og skape de resultatene man ønsker seg. Definisjonen på læring er «relativt varig atferdsendring» så det handler om å prøve ut det du lærer og integrere det i ditt liv, i din måte å være i livet på . På den måten lærer du ved å utprøve og utdannelsen blir en «walt the talkt» utdannelse. Mange snakker og har gode ideer, men hvis vi ikke evner å leve det,skjer det ingen forandring. 

ONLINE GRUPPE PÅ FACEBOOK
Noe av det jeg selv har savnet mest I min prosess er en nær og tett oppfølging. Derfor har vi en lukket facebook gruppe på facebook, hvor vi møtes online mellom modulene. Her heier vi på hverandre stillers spørsmål og får feedback hvis vi opplever motstand. Det er virkelig en uvurderlig hjelp. Bare dette nettverktet alene vil hjelpe deg på en mate du ikke trodde var mulig. Du får hjelp og støtte til det du trenger hjelp til

COACHING
Du får online Q and A samlinger hvor du kan stille spørsmål og få svar på dine utfordringer underveis. Vi trener også coaching med hverandre, så du får superfin mulighet bade til å lære coaching og få coaching av dine medstudenter.

OPPGAVER OG ØVERSLER
Du får enkle enkle oppgaver og øvelser I løpet av året som er spesialdesignet til å ta deg raskt og enkelt videre I din prosess.
 

KURSINNHOLD

Hele utdannelsen er bygget opp med 9 moduler som hver I sær tar for seg viktige deler både av din egen utvikling og læring og hva coaching er, hvordan det virker, hvordan du kan bruke det I ditt liv og etterhvert med andre mennesker. Du får de beste coachingverktøy som virkelig løfter og hjelper andre å skape forandring. Den beste coachen er etter min mening den som har gått veien selv og skapt resultater I sitt liv. Så når du selv har skapt resultater og lært coachingverktøyene og modellene og trent på det, så er du I stand til å coache andre. Jeg gleder meg virkelig utrolig mye til å dele alt det jeg kan med deg.

Du kan se innholdet I de ulike modulene her

Klikk på figuren under for å se innholdet I de ulike modulene:

  mod1mod2mod3mod4
  mod5mod7mod8mod9  

 

CMU er en utdanning hvor vi møtes online til de ulike modulene (Fysisk i Rogaland, hvis corona tillater det) All undervisning tas opp, slik at du star du fritt til å jobbe I ditt eget tempo når det passer deg. Vi starter opp i slutten av Oktober 2020 (23 oktober) og sertifisering er mars 2021

Onlineundervisningen blir lagt opp I facebook gruppen imellom modulene.


 
Klikk her for å se datoene for de ulike Modulene

JEG HJELPER DEG HELE VEIENJeg har satt opp en struktur på CMU som hjelper deg å skape det livet du ønsker å leve og som viser deg hvordan du kan hjelpe andre å gjøre det samme